De behandelingen en prijzen

 

De basisbehandeling bestaat uit:

- Knippen en eventueel afvlakken van de nagels; - Handmatig en/of mechanische eelt verwijderen - Likdoorns, kloven of ingroeiende nagels behandelen; - Verzorgen van de nagelomgeving; - Vijlen van de nagels; - En als laatste het behandelen van de voeten met een verzorgend product. De prijs van deze behandeling is € 32,50. Indien er meer dan 45 minuten nodig is (mits mijn agenda dit toelaat), bereken ik € 7,50 per kwartier.

Deelbehandelingen:

Bijvoorbeeld alleen: - Nagels knippen; of - Likdoorn verwijderen; of - Wrat behandeling met salicylzuur; of - Ingroeiende nagel drukvrij maken. De prijs van deze behandeling is € 23,50. Indien er meer dan 20 minuten nodig is (mits mijn agenda dit toelaat), bereken ik € 7,50 per kwartier.

Extra behandelingen:

Aanvullende behandelingen (alleen aansluitend op basis- of deelbehandeling): - Nagels lakken € 10,00 (inclusief nieuw flesje nagellak). - Voetmassage van 10 minuten € 10,00.

Reiskosten: Bent u woonachtig buiten een straal van 5 km, dan bereken ik € 0,19 cent per km op basis van de ANWB routeplanner. Van postcode tot postcode minus 5 km. Let op: Met ingang van 1 maart 2020 wordt er een vergoeding in rekening gebracht van € 7,50 per huisbezoek.

Afmelden: Bent u verhinderd en kunt u de afspraak niet nakomen? Meld dit dan 24 uur van te voren. Zonder afmelden wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.